Noinkin yllättävän otsikon jälkeen tulee yllättäviä asioita :)
Marraskuu alkoi iloisemmissa merkeissä, Annin blogista löytyi huomionosoitus, joka on toimitettu jo tosi moneen osoitteeseen.
                2007305.jpg

Iso kiitos muistamisesta! Lämmittää sydäntä ja mieltä :)

Sitten käsitöihin, baskeria pukkaa.. Tein hautajaisiin itelleni RoseMohair -baskerin, ja se osottautuikin varsinaiseksi hitiksi :) Työkaveri pyysi tekemään itelleen 2 samanlaista, mutta eriväristä.
Ensin punainen, tätä lankaa mulla olikin jo valmiiksi, joku huivi tästä (muistaakseni) piti värkätä, mutta se saikin uuden elämän baskerina. Puikkoina nelosen ja vitosen pyöröt. Höyryraudalla hönkäilty, jotta neulos tasottuisi. Tuli liian iso ja lötkö.. kastelu lämpimässä vedessä taitaa olla edessä uudelleen, jotta menisi vähän kasaan.
Sinisenväriseen on silmukat luotu, mutta vaaleanpunaisenkirjava lapanen tunki eteen, ja sininen nyt matkailee vaan töihin ja takaisin kassissa, eikä kukaan ota sitä esille.
Tälläisiä projekteja siis täällä, kuvia sitten kun lättybaskeri on pienentynyt tai viimeistään sitten kun hälle on syntynyt pikkuveli :)

Viikonloppuna olisi sitten messut.. paha kyllä lauantaina on tyttären turnaus, vaikka silloin piti lähteä Tampereelle.. saa nyt nähdä, miten tässä käy. Mitäpä jos perjantaina tutkisi messut...?
Tänä vuonna olen vähän ajatellut ostoslistaakin, ettei tule niinpaljon heräteostoksia, kuin viimevuonna.
Pirtin kehräämön ainakin ajattelin etsiä, viimevuotisesta messulangasta tehty huivi onnistui niiiiin hienosti, että tahtoo lisää niitä. Osa näköjään on tuhottu, osa on vieläkin vyyhdillä/kerällä. Mutta lisää pitää saada.. konstilla millä hyvänsä..

Nyt saunaan pakoon myrskyä, nähdään messuilla, ellei ennen törmäillä :)