Vihonviiminen pyrytys ja töihin tarttis päästä. Kattelin bussivuorojakin, ettei tarttis yksin lähtee koheltamaan tonne pyryyn, sillä illalla voi olla kurja ajella takaisin kotiinpäin, mutta ei prkl täältä periferiasta mihinkään bussilla pääse! Tai jos pääseekin niin työpäivä venyy yhtäkkiä yli 12 tuntiseksi. Että lisätääs taas joukkoliikenteen käyttöä, se säästää ilmakehää ja lieventää ilmastonmuutosta ja vähentää saasteita ja.. *kiroilee raskaasti*. Tälläkin kelillä on kiva seisoskella aution linja-autoaseman katoksessa puoltoista tuntia iltayöstä.. ärrinmurrin murinaa..

Mut, kiitoksia huivikehuista, kommentit on aina kivoja lueskella. Nyt onkin sitten keskeneräisiä liikenteessä, enemmänkin kuin omiksi tarpeiksi. Kokosin niistä keon, kukahan tekisi ne loppuun? Rohkeasti käsiä vaan pystyyn.. Etenkin tuo pääkallo kaipaa pätevämpää neulojaa..

        1409652.jpg

Siinä on tablettia ja lapasta ja huivia taas kerrakseen. Tableteista meni maku pääsiäisen mukana, samaten tuosta harmaasta pääkallosta, en ollenkaan saa siitä niin isoa, että mahtuisi viisvuotiaan käteen. Oranssi resorinen on tiikerjätskilangasta lapasta tyttärelle, tein jo yhden version ilman resoria joka oli väärä malli (tyttären mielestä). Nyt sitten on resoria, mutta se onkin väärän väristä. Huokaus.. nyt ei vaan suju. Toi uusin, vaaleenpunainen on sagittarian alku. Se ei oikeen mee jakeluun ilman itekseen höpöttämistä, mutta kummasti virheen huomaa helpommin kun höpöttää yhteen yks yhteen langankierto yks langankierto.. :)

Otin tässä kameran kanssa leikkiessäni muutaman kuvan ikkunastakin.

        1409655.jpg
Ulos on turha mennä kameran kanssa, lumi tunkee varmaan kalsareistakin sisälle tällä kelillä. Hienoo, että lunta tulee kun pitäs kevättä jo olla rinnoissa. Ja edelleen, miks ihmeessä sen pitää tulla kerralla ja kauheella raivolla?
Aamulla heräsin kuuden aikaan, kun tuuli meinas viedä katon pään päältä. Silloin ei vielä pyryttänyt mutta seitsemän aikaan pyry alkoi pikkuhiljaa rantautua tännekin osaan maata.
Nyt se lumi asettautuu mun terassin katoksen alle, nurmikko näyttää olevan lähes paljaana..

        1409654.jpg

Tälläset on tunnelmat Mannen päivänä. Nyt vielä vähän Emmerdaleen, sitten pitänee uskaltautua tuonne pyrytykseen.. Mukavia lapiohetkiä kaikille!