Novitalaiset varmaan luki mun ihmettelyn, sillä kesälehti oli postilaatikossa jo eilen, vaikka tänään kait vasta ilmestyy.. Nyt ei nappaa mikään tarkempi analysointi, äkkiselaamisella oli mukavaa kesäistä ja värikästä päällepantavaa lehti pullollaan. Toisella kerralla nyt aamulla tuijotin niitä hihoja, moneen malliin oli ympätty levenevä hiha, jossain pidempänä (malli13), toisessa suoraan olkapäältä alkavana (malli 28). Lisäksi malli 52 tökkäsi silmään.. eikös tuollainen ollut jo viimevuonna turkoosinvärisenä ja ilman nauhaa.. vai muistanko vallan väärin?

No, todisteina se lehti ja 2 tablettia:
        1372794.jpg
Juu-u, toinen tabletti valmistui. Vihdoinkin. Tuntuu oikealta ikuisuusprojektilta. Kaksi vielä jälellä..Huokaus.. Ja nyt sitten on viikonloppu töitä.. Et kiiruux pistää, taitaa olla pääsiäinen jo ohitettu ennenkuin noi tabletit on saaneet kaksi kaverusta ja valkean viimeistelyn ympärilleen. Toisaalta, mulla roikkuu vielä jouluverhotkin, että ehkei keväänkeltaisilla tableteilla niin kiirettä olekaan.. :)

Tämä viikko on muutenkin ollut taas jotenkin.. en tiiä.. Lasten harrastukset vieneet nyt kolmena iltana aikaa, iltavuoroa osui tälle viikolle kaksi eli ei meidän äiti paljon ole ehtinyt harrastaa käsitöitä. Tai mitään muutakaan. Se yksi pikkuruinen pirate on vieläkin kesken, tuntuu että kymmensenttisessä lapasessa kakkosen puikoillla menee yhtäpaljon aikaa kuin aikuismallisessakin kolmepuolikkailla.

Niih, pannaas täällä blogissakin merkille pari asiaa, mitä olen tällä viikolla saanut aikaan, enkä ikinä olisi uskonut, että niin tulen koskaan tekemään. Ensiksi.. olen hankkinut itelleni kuntosalille kymppikortin ja "ostanut" henkilökohtaisen ohjelman sinne. Ja ihan omin päin. Yritän saada selän kuntoon ja mikäs sen kivampaa, kun työnantaja vielä osallistuu henkilökunnan liikuntaan kuntoilurahalla. Olin keskiviikkona ohjauksessa ja ohjelma vaikutti siltä, että jopa osaisin sen ominkin päin tehdä. Kaksi kertaa viikossa pitäisi sinne ehtiä ja reilu tunti siellä rehkiä. Huuh.. Miten mahtaa aika riittää..?

Toinen asia.. laitankin kuvan siittä :)
        1372795.jpg
En olisi ikinä uskonut, että luen Harrista, mutta niinpä vaan viime sunnuntaina sain kauheen poltteen, kirja pitää saada! Tytär haki kirjastosta ensimmäisen opuksen maanantaina ja itse hain keskiviikkona lisää lukemista. No, viime yönä viisasten kivi vaihtui salaisuuksien kammioon enkä millään malttaisi jättää kirjaa kädestä. Vaikka edelleen pidän kirjaa ns. lasten kirjana, täytyy tässä kohtaa muuttaa mielipidettä ja sanoa, että on todella mukaansatempaavaa tekstiä. Tähän asti ei ole oikeastaan kiinnostanut koko jiikoo, olen vain ihmetellyt asian ympärillä pyörivää sirkusta. Tai ehkä en tätä ennen ole ollut valmis Tylypahkan maailmaan, olen ollut oikea jästi :) Tai kukas sen tietää, jaksanko lukea tätä kirjaa enää loppuun asti, voihan olla, että muut yöpöydällä odottavat kirjat vievät voiton Harrista.
Viisasten kiveä lukiessani mietin myös, että minkähänlainen se englanninkielinen versio on, kun paljon puhutaan siitä, ettei suomennos ole yhtä hyvä kun alkuperäisellä kielellä kirjoitettu. Ja, yllätys yllätys, tytär lupasi hakea kirjastosta mulle kieliversion.. Juu, naurakaa vaan mutta voihan sitä ees katella, vaikkei sanaakaan ymmärtäisi.. :)

Näissä tunnelmissa lähden kaatamaan kahvia toisenkin kupin ja mietin, että aloitanko virkkauksen tunteiden ja tuoksujen parissa, harrypotterin lukemisen, imuroimisen vai lähdenkö kuntosalille ennen töihin lähtöä...

Hyvää viikonloppua!