Ihana juhannuspäivä! Vilpoisa tuuli ja lämmin auringonpaiste.
Olen istuskellut ulkona, kaventanut ja päätellyt kiiruulla sukkaseni jotta pääsen näyttämään niitä teille. Mutta.. (olen pahoillani, sillä tämäkin teksti sisältää valitusta, kiukuttelua ja raivonkyyneleitä).Usb ei jälleen kerran toimi *kiroilua, herkimmät sulkekoot silmänsä*
Vielä yöllä sain siirrettyä nätisti kaikki kuvat kamerasta koneelle, mutta sitten on tapahtunut jotain, kone oli aamulla sammunut itekseen ja nyt usb on jälleen vikatilassa.. Miksi mulle käy aina näin??
Mulla oli taas kova draivi tehdä jotain, saada valmiiksi monet "viisvaillavalmiit" hommat kun kamerasta saa taas siirrettyä kuvia tänne. Ja taas tämä värkki teki tämän.. on tämä ihmeellinen koje.. En millään viitsisi mennä kenenkään huusholliin häirittemään toisten juhannuksen viettoa ja vinkumaan: saanksmä tulla teille ja mennä nettiin... :( Eli sukkien esittely saa odottaa..

Jotain kuvallista on sentään esiteltävänä. Toisena sairaslomapäivänä asensin itseni takapihan terassille, jalat pöydänpäälle kun piti saada ne kohoasentoon ja kokeilin decoupagelakkausta (tai miten se nyt sanotaankaan...?). Jotain muuta ajateltavaa piti saada, kun sairastaminen ja kun ranne vaivasi, neulonta oli pois pelistä. Oltiin poikettu Tiimarissa yhtenä päivänä lasten kanssa, vain hakemassa kirjekuorta ja ostettiin sitten vaikka mitä.. Myynnissä oli paljon käsittelemätöntä puu/vaneritavaraa ja myymälänhoitaja oli osaa koristellut vinkiksi asiakkaille ja minäkin sitten tietysti ihastuin tähän:
681427.jpg
Servetti on omasta takaa, sekin vissiin tiimarista aikoinaan ostettu. Sovittelin kuviota ja leikkelin servettiä ja lakkailin ja asettelin ja lopputulos oli tälläinen:
681431.jpg
Vähän ryppyyn se meni tuosta reunoilta ja repeytyikin yhdestä kohtaa mutta senkin saa piilotettua. En löytänyt kätköistäni sopivaa nauhaa tms. koristetta tuohon kannen reunaan, kaikki "vähät" oli väärän värisiä ja -kokoisia ja -tyylisiä. Ehkä tuunaan sitä vielä jossain vaiheessa lisää. Heti kuivuttuaan boxi sai sisäänsä pöydällä kierutelleet nauhanpätkät ja muut pienet nippelit ja nappelit:
681432.jpg
Näitähän voisi tehdä muutaman lisää, vähän eri kokoisia mutta päällystää samanlaisella servetillä niin tuo yksi ei olisi niin yksinäinen. Ja kun tässä pöydällä kieruttelee paljon kaikenlaista pikkusälää, ne saisi piiloon ihaniin purkkeihin/laatikoihin..681433.jpg
Tuon servetin värit on kyllä tosi makeat, ihanat, pirtsakan kirpeät, keltainen etenkin ja rasia onnistui tosi kivasti, tykkään siitä. Se löysi heti paikkansa tästä pöydältä saintpaulioiden vierestä.

Ja koska tämä oli nyt vaan tällänen pikkanen jutska, niin näytän ostokseni sillä muistaakseni lupasin kuvata ostokseni reissulta:
681499.jpg
Sellon Prismasta pongasin Kolibriparven. Aika poikamaisia värejä,mutta siihenkin taitaa olla syy, pikkuista veljenpoikaani olen ikävöinyt kovasti jo monta viikkoa ja siksi ehkä päädyin näihin väreihin. Toisaalta ne toiset oli niin äklöjä, että pahaa teki jo katsoa niitä :) Sininen on mun kaikkeistlempivärini mutta nyt viimeisen vuoden aikaan vihreä on jotenkin muuttunut enemmän sellaiseksi mun väriksi.
Toinen mitä ostin itseni huvitukseksi on tämä:
681500.jpg
Robinin kirjat vaan iskee. Sellaisen kun avaa, on pakko olla valmiina lukemaan tarina kertaheitolla loppuun asti, kesken ei voi jättää.. edes nukkuakseen.. :)
Merkittyjen alla mun seuraava tuhoamisen kohde, feather and fan scarf. Sitä väänsin tuossa yhtenä päivänä kun oli vähän vilpoisempaa. Tällä kelillä tulee hiki kun mohairia vääntää kasin puikoilla. 50 grammaa on jo tuhottu, toinen 50 alkoi jokusia senttejä sitten. Pituus on nyt noin metri ja 15 senttiä päälle. Mutta nyt se on saatava loppuun, sen verran kauan on siitä kun aloitin ja huivelo oli monta viikkoa ihan koskemattomanakin olkkarin pöydällä.

Johan tuli tarinaa.. tätä se teettää kun yksin istuu kotona. Ei juttukaveria, ei pakollisia askarreita niin hakataan sitten ajatuksia koneelle. :)
Sairastupa vielä tiedottaa tähän loppuun, että nilkkaturvotus vähän laantunut. Ostin tukisukat joilla olen köpötellyt nyt 3 päivää ja ne on kyllä helpottaneet kinttujen kipuja. Tänään kun niitä en jalkaani hinannut, heti ensimmäinen askel sattui. Reumafaktorit on tutkinnan alla, tuloksia saadaan ensiviikolla. Siihen asti (ainakin) pelätään pahinta.
Nyt hetkeksi keinuun mohairin kimppuun ja sitten voiskin alkaa grillaamaan sitä perinteiseksi muodostunutta yhtä makkaraa :)
Kaunista jussinpäivää! Onnittelut Aatu- ja Aatto- merkkisille!