Sain sitten vihdoinkin valmiiksi Austerman Stepistä sormikkaat.
Silmukkamäärät nappasin Villapallon Ruskakäsineistä. Muutaman silmukan olisin saanut vähentää, että hanskat olis olleet pikkasen pienemmät, niin olisivat ehkä istuneet paremmin. Tai vaihtoehtoisesti pienemmät puikot.. No, tykkään kyllä tälläisenäkin.
Ihanat on, pehmeät ja lankakin riitti, katsokaa vaikka:
1068786.jpg
Nää olis ollu vielä kivammat jos olisin voinut neuloa joka sormen eri väriseksi, olis tullu ihanat pellehanskat. Mutta kun ekan sormikkaan valmistuttua oli epäilys langan riittävyydestä, en uskaltanut alkaa kikkailemaan.. ja hyvä olikin, sillä jäljelle jäänyt lankamäärä näkyy kuvassa :)
Puikkoina käytin kolmosen eebeneitä, ehkä hiukan pienemmät tosiaan olis olleet paremmat, niin käsine olisi ollut pikkasen napakampaa.
Nämä siis itselle käyttöön, sukathan jo olikin ja kallein ostamani sukkalanka tuli täten kulutettua todellakin loppuun (joku pieni nöttönen harmaata saattaa löytyä vielä, sillä sukkia tehdessäni jouduin vähän välistä nappaamaan väärää väriä pois). Sukat löytyy täältä.

Tähän samaan settiin suunnittelin vielä Minttumaaria samansävyisestä oranssista Vuorelman Veto-langasta, tosin se nyt vähän tökkii.. Aloitettu on, purettu alku pois ja aloitettu uudelleen.. menossa kakkoskaavion viimeinen rivi jo toiseen kertaan, eikä silmukat ja langankierrot löydä ollenkaan paikkaansa :( Se on siirtynyt siis sylistä sohvalle jäähylle, yritän joku päivä uudelleen paremmalla onnella.

Vielä eräs joka valmistui tuossa yhtenä päivänä, kummitytön sukat joulupakettiin:
1068781.jpg
Nallea, puikot bambuiset kokoa 2,5 ja sukan koko noin 23-24, oman pään mukaan neulastu.
Kuvakulma on vähän hassu mutta viis siitä, tavissukkat on tavissukat vaikka miten päin kuvaisi :)

Pääkalloja luvassa seuraavaksi ja nyt on sukkaa puikoilla tilauksesta, menossa työkaverille.
Eikun hommiin.. Harmaudesta huolimatta mukavaa tiistaipäivää!