Kuppi kahvia ja Nalle Puhin omena-appelsiininkuorimuffinsseja, olkaa hyvä!
      1355763.jpg

Mun pieni poikani leipoi eilen illalla, olikin hyviä. Hän oli niin reipas, että mätkäytti kaikki aineet kulhoon vaikka voi ja sokeri olis pitäny vaahdottaa, ennenkuin ehdin paikalle. Mutta hyviä tuli kaikki aineetkin sekottamalla. Ja tänäänkin kuulemma leivotaan.. mikäs siinä, kivaahan se on, jos saa apua myös keittiönsiivouksessa ;)
Muuten kivaa ajankulua tälle viikonlopulle on kaapelikanavat, jotka näkyvät tämän viikonlopun, eli telkkarin edessä saa istua. Välillä voi käydä keittiössä hakemassa leivonnaisia ja tappaa ohimennen muutaman muurahaisen, ne on taas muuttaneet meille. Polku näyttää kulkevan keittiön seinänviertä, josta 90 asteen kulma ja keskelle keittiönlattiaa kohti olohuonetta.. Prkl, ärsyttävää mutta toisaalta, parempi se, että kulkevat lattioilla, kun monena vuonna kulkureitti meni pitkin tiskipöytää.

Kiitoksia kommenteistanne tuohon Novita-asiaan, en taida siis ihan yksin olla ajatuksieni kanssa. Toivottavasti lehdessä ei ole kauhean ihania vauvaneuleita, etten joudu pyörtämään puheitani, ja ostamaan sitä :)

Sitten käsitöistä, kuvassa kahvikupin alla näkyy virkattu tabletti vielä keskeneräisenä, mutta todisteena siitä, että jotain täällä ollaan tehtykin. Viikko on ollut kiireinen, töitä 6 päivää peräkkäin suoraan sairaslomalta, mutta selvisin eikä nyt ole yhtään kummallisempi olo kuin viikko sitten. Viikonlopputyöt, kaksi iltavuoroa ja yksi ilta lapsen harrastuksissa on vienyt käsitöiltä ja bloggaamiselta aikaa, tosin  virkkaaminen on jotenkin niin hidasta, ettei blogattavaa oikeastaan olekaan. Toinen tabletti menossa, aikaa kuluu noin viikko yhteen tablettiin, samaten lankaa melkein kerä, joten suurin osa tennesseestä sijoittuu meidän keittiön pöydälle pääsiäisenä (sikälimikäli saan vielä 2 kpl tehtyä ja niille kaikille virkattua reunat). Ohjehan oli Novitan kesä 2006 -lehdestä.
Sitten vielä tennesseestä, tajusin, että ostoksista ne kaksi kirkkaamman vihreää kerää on samaa sävyä kun mun keittiön kaapit, joten.. pitäiskö tehdä arkikäyttöön kans pari tablettia...??

Luntakin taas satelee.. siitä huolimatta, rentouttavaa viikonloppua!