Noniin, nyt uusi yritys. Eilen yritin tulla laittamaan huivikuvia, mutta kuvapalvelinta päivitettiin. Katsotaan, onnistuuko se nyt.
Siis tässä on tämän syksyn ensimmäinen Fifi:
     892115.jpg
Novitan Ainosta, jota kulutin enemmän kuin 200 ja vähemmän kuin 300 grammaa. Puikkokoko 8. Vähän harmittaa, miksen jättänyt kolmatta kerää esim. pipoon, vaan ajattelin neulovani kaikki 3 kerää tähän huiviin. Huivin koko on mahtavat 180cmx130cm, vähempikin olisi riittänyt. Mutta ihana ja lämmin tämä on.
Tässä vielä yhteiskuva:
               892117.jpg
Hmm.. jos Fifin korkeus on 130, niin voitte kuvitella miten korkeita on mun auringonkukat :)
Lehmus siistiytyi kovasti kastelun jälkeen verrattuna tähän kuvaan, työkaverit ihmettelivät, miten siistiä jälkeä teen :)
     892116.jpg
Tässä vielä lähikuvaa, mutta onpas kuvat tänään epätarkkoja, harmi.
Nyt on meikäiläisen huivikiintiö hetkeksi täynnä, kolme vissiin tehny tässä kesän aikaan.. Ainiin, paitsi se mummun synttärilahjahuivi, se täytyy tehdä.. huuh..

Ihanaa kun pääsee töihin, eilinen vapaapäivä meni edelleen tätä asiaa selvittäessä. Oli jotenki väsynyt olo sen jälkeen, kun kävin liikkeesä 1, vakuutusyhtiössä, liikkeessä 2, liikkeessä 1, liikkeessä 2, liikkeessä 3, liikkeessä 2 ja vielä tässä välissä soiteltiin liikkeen 1 ja liikkeen 3 johtajien kanssa. Ja päivän hinta, vaatimattomat 1150 euroo. Kyllä vapaapäivät tulee kalliiksi. Ei muutakun töihin. Aurinkoista huomenta!