Näin viikonlopun päätteeksi ajattelin vielä yhden napin taakse mennä seisomaan:                                               
                         852181.jpg

Törmäsin tähän ensin Päivänsäteellä, sitten parissa muussakin paikassa ja päätin sitten tuoda sen tänne. Piuku on ollut näin idealistisella asialla (en saanut kuvaa linkitettyä Piukun blogiin, en taas vain osannut mutta tämä linkki vie sinne, jos haluat tutustua tarkemmin).

En ole absoluuttinen ihminen, saatan juoda siiderin saunan jälkeen mutta saatan jättää sen juomattakin. Lapset näkee joskus siideripullon, mutta näkevät myös mehulasin. Alkoholi ei auta ratkaisemaan ongelmia, ei auta jaksamaan yhtään sen enempää kuin esim. huumeetkaan. Päin vastoin.En kerjää mitään kirkasta kruunua pääni päälle sanomalla, ettei mun lapset ole koskaan nähneet mua humalassa. Kun lähden viihteelle, olen lähes aina selvinpäin liikkeellä, pystyn huolehtimaan itsestäni ja pääsen aina kotiin omalla autolla. Jos joskus tulee otettua enemmän kuin yksi siideri, se ei tapahdu lasten nähden. Ne reissut tehdään aikuisporukalla ja lapset on turvassa pappalassa. Joskus kun on vieraita, voidaan ruuan kanssa ottaa viiniä, tai vaikkapa pelkästään seurustelujuomaksi, kuten muissakin perheissä. Toivon näin toimien näyttäväni lapsille hyvää esimerkkiä kohtuullisesta ja normaalista alkoholin käytöstä.
Eri asia on, mitä tapahtuu kun lapset kasvaa.. Se on vanhempien murheista, mutta myös toiveista suurin, miten osaan kasvattaa lapsestani elämässään pärjäävän aikuisen joka osaa sanoa myös EI..

Noniin.. tulipa saarnattua.. *punoittaa* ja eikun puikkojen pariin..