Dodii.. terveppä terve taasen.. onkin taas mennyt aikaa, kun viimeksi tänne kirjottelin..
Kiirettä pitäny töissä ja kotona, nurmikon leikkuuta, iltavuoroo, vanhempainiltaa, jääkiekkomatsii, harrastuksia jne. Siitä varmaan johtuu, että pari kulunutta viikkoa on ollut tosi stressaavat. Nyt on kuitenkin sauna vihdoinkin lämpeemässä, punaviini jäähtyy jääkaapissa ja vapaa viikonloppu ilman minkäännäköistä ohjelmaa edessä, hurraa!

Käsitöitä on tehty vaihtelevasti, näitä pieniä, helppoja töitä edelleen harrastan, toisin kuin eräät :)
(aploodit vaan pikkusiskolle!) Mistäs nyt alottaisin...
Kämmekkäät väänsin tyttärelle viimeviikolla, viikko sitten Jerichon aikaan päättelin silmukat ja siitä asti ne on olleet menossa mukana. Harmitus vaan, että muutaman sateisen koulumatkan jälkeen näyttävät.. tältä:
920834.jpg
Livenä kämmekkäät on sen näköiset kun niitä olisi uitettu kuraojassa. Voiko Suomen olosuhteissa suomalainen 7-veljes mennä viikossa sen näköiseksi, mitä ennen oli koko talven pidetty ja joskus jopa pestykin lapanen?? Ihmettelen kovasti ja harmittaakin vähäsen. Mutta pääasia, tyttö on tyytyväinen eikä vieläkään näe mitään merkillistä ko. hanskoissa.
Lanka siis 7 veljestä raita, puikkoina 3,5 nummeroiset bambut ja aikaa meni pari iltaa.

Vilautampa vähäsen jotain, mitä sain valmiiksi Jerichon tämän viikon jakson aikana:920848.jpg
Jericho on jostain syystä kovin tuotteliasta aikaa mulle.. jo kolmas työ, joka valmistui ja pääteltiin ohjelman aikana. Ja kun tämä saatiin valmiiksi, aloitettiin seuraavaa:
920850.jpg
Ja jollei tästä kuvasta oikein selvine, tästä tulee siis huivi, lankakaupasta saadulla ohjeella sitä väännetään, puikkoina kympin pyöröt. Aloitin jo kerran tätä kasin pyöröpuikolla, mutta purin sen ja aloitin isommilla puikoilla uudelleen. Malli on hyvin yksinkertainen, nurin yhteen ja langankiertoa. Lanka on Hjertegarn Up 21, hiukan tuollaista suhrua, joka täyttää nuo neuloessa muodostuvat reiät ja huivista ei ehkä tule niin "harva" mitä jostain muusta langasta neuloessa tulee. Ihania "sydämiä" kuitenkin langassa on, yritän ottaa päivänvalolla tarkempaa kuvaa. Värikin on vähän vääristynyt, mutta lämmin oranssi on päävärinä ja oliivinvihreääkin siitä löytyy. Jos tämän valmistuessa aurinko paistaa niin ehkä värit pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Kiva ja aivoton työ, taitaisi onnistua myös mohairista kivasti.

Sitten vielä yksi juttu, nämä odottivat pari viikkoa sitten postilaatikossa:
920852.jpg
Kaksi kerää ruskean sävyistä Kantria, kiitos siskokullan, kun liittyi kauttani Novitaklubiin :)
(itseasiassa aika pitkä toimitusaika, kuponki laitettiin postiin juhannuksen jälkeen ja langat tuli syyskuussa...??)
Nämä kerät näyttävät ihan sukilta.. miesten sukilta.. kattotaampa nyt, mitä tästä seuraa..

Korvapuustitarinat sitten huomenna..
Tää lähtis nyt saunomaan ja ottaa sitten lasillisen punkkua, mukavaa perjantai-iltaa!