Äitskäpäivät on vietetty ja mulla plääh olo. Yllättäen äitienpäivälahjoiksi ajattelemani jutut ei onnistuneet, tämä äitikälle ajateltu liinanen ei valmistunutkaan innokkaasta tekemisestä huolimatta. Ohjeessa sanottiin C-ruutupiirrokseen siirryttäessä, että poimi silmukoita yhteensä 300kpl, mun liinasta löyty vaan 200.. ja siitä se lähti.
Pari kerrosta meni ihan nätisti ja nautin tekemisestä, kunnes tajusin, että mun olis pitäny leventää kuviota jo muutama kerros sitten enkä ollut niin tehnyt.. Siispä sävelsin itte lisää silmukoita, jotta työstä löytyy  niitä tarpeellinen määrä kuviota varten. Muutaman kerroksen jälkeen tökkiminen alkoi taas.. en tiedä, missä oli vika, mutta silmukoita puuttui.. silloin napsahti hermo. Työ on siellä lehden välissä odottamassa purkutuomiota ja näyttää muutenkin ihan kesäpipolta :(  Harmittaa.. olisin niin tykänny antaa sen äitikälle.. Ja, kun juttu jäi niin viimetinkaan, en ehtinyt muuta hälle enää vääntää, joten hätäpäissäni kaivoin raparperin alun kasvimaalta ja se pyöränkorissa pyöräilin äitskäpäiväkaffeel..
Mummon liinan kanssa kävi vähän samalla tavoin, sen isomman liinan pingotus unohtui, kun oli viikonloppuna niin paljon ohjelmaa, starttileiriä ja kaupunkireissua, humputtelua ja kyläilyä, joten sitten kiireessä piti keksiä varasuunnitelma..Sain veljen vaimolta taannoin piltti/bonapurkkeja, joista yhdestä askartelin valkovuokkoja varten maljakon Pentikin servetistä ja servettilakasta. Kuva ilman vuokkoja kamerassa.
Omat äitienpäivälahjat on vielä kuvaamatta, kunnen saa kuvia kuitenkaan esille sitä mukaa kun töitä valmistuu tai jotain muuta tapahtuu.
Telkkarineule eteni viimeviikolla vaudilla, pituutta nyt noin 60 senttiä, kiitos Viisukarsinnan. Sunnuntaina tuli kiakkoo ja vaikka mitä telkkarista, mutta äiti oli niin väsynyt ja siitä on kiittäminen tätä, ettei jaksanut käsitöihin tai mihinkään muuhunkaan keskittyä.
Vielä lopuksi kerron, että siskosein toimitti mulle sen pienen hyvän, jota en saa esitellä vielä (ei se kyllä onnistuisikaan..). Lisäksi hän toi kaupungista tilaamani 2,5numeroiset bambut, joilla sitten sitä Austermannia aletaan vääntää.. Malli on vielä vähän hämäränpeitossa mutta joko Jepyn polvekeraidalliset tai Ullan Nukkumaijan sukat on tarkoitus Austermanista syntyä.

Tämä nyt tälläinen plääh -postaus, olen tällähetkellä niin väsynyt kaikkeen ja se välillä pelottaa kun tekisi mieli vain nukkua, mutta eiköhän se tästä.. alkaa taas vaan ahdistaa kaikki tulevien parin viikon menot ja touhut.. milloin on aikaa hyvällä omallatunnolla itelle, niin että saisi vain istua ja kutoa...?? Se nukkekotiprojektikin on täysin jäähyllä..
Mutta tässä turinaa kerrakseen, viikko on ehkä liian pitkä päivitysväli, kun asiaa tulee näin paljon, palajan kuvien kera ensi kerralla..