Joskus on kiva surffata kahvikupin kanssa maailmalla. Osuin tänään mielenkiintoiseen kyselyyn, jonka tulos nyt on pakko tallentaa tänne. MTV3:n Helmi-osioista löytyi taas kerran hassu testi, mikä drinkki olet. Mä olen tälläinen:

Olet Singapore sling!

Olet monipuolinen ja suorastaan historiallinen! Toisinaan olet myös lievästi hapan. Olet saattanut kokea elämässäsi monia muutoksia, ja siksi oletkin ymmärtäväinen ja avoin muille ihmisille. Annat virheet anteeksi niin drinkkiä sekoittaessasi kuin liikenteessä.

Tämä on suurien piirien ja tunnettujen ihmisten drinkki: Singapore Sling on mainittu muun muassa elokuvissa Coctail ja Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa.

                                                              

                                                              (kuva täältä)

Että osuikin oikeaan, historiallista ja happamuutta myöden 

Minkälaisia te muut neulojat olette? Testi löytyy Helmi-sivustolta.

Jos neulomisasiaakin vielä tähän liittäisin, niin olen nykertänyt Saanaa noin nelisensataa grammaa, homma on ehkä vajaassa puolessa välissä.. Siitä sitten lisää myöhemmin. Ja ne lapaskuun lapaset.. kaks kertaa aloitettu ja luultavasti tää toinenkin tekele joutuu purkuun.. mikähän siinä nyt on, ettei vaan onnistu? Vaikka ainahan mulle niin käy, kun oikein yrittämällä yrittää.

Nyt seuraavaksi synttäreille ja huomenna isäinpäiville, mukavaa viikonloppua!