Pitkä odottelu takana, mutta nyt mullakin on "SE": Eeva Haaviston sata kansanomaista kuviokudinmallia. Olen tilannut sen jo 30.5 Juju-kerhosta, mutta vasta tänään se tipahti postilaatikkoon. Melko pitkä toimitusaika, sanoisin, pitäsköhän irtisanoutua koko kerhosta... ;)
Sisko käski laittaa jotain kivoi kuvii, joten laitan umpimähkäisesti erään aukeaman mallit 41 ja 42 sitte tähän:

        1691321.jpg

En oikein tiedä, pitäisikö aloittaa heti jotkut lapaset vai päällystäiskö ensin kirjan ja nautiskelis siitä vai lapaset vai kesäneule vai lapaset vai..??

Sitte, löysin ne kaks kadonnutta vyyhtiä lupiinilankaa sohvan alta.. tarkottaax se sitä, että meillä pyörii liikaa lankoja nurkissa?
Nappasin kuvan sisällä, näättehän te siinä oikeella mintunvihreetä ja vasemmalla pistaasinvihreetä väriä? Keskellä on vertailun vuoksi sama vihreä kerä mitä tässä kuvassa.

        1691323.jpg

Oikeestaan, pakko tunnustaa, ne ei oo tasasesti värjääntyneitä. Tai ehkä ne värjääntyikin, mutta jäivät vahingossa ulos baden-badenin käsinojalle yhdeksi aurinkoiseksi päiväksi ja auringonvalon puoli vyyhtiä on haalistunut.. harmittaa..

Ja voittekste kuvitella, mä pääsin sunnuntaina kaupunkiin.. enkä ostanu yhtään lankaa, edes puikkoihin en sortunut.. oonkohan mä tulossa kipeex..??
No, mitä me siellä sit tehtiin? Käytiin kattoos lankakaupan akkunoita jossain sokoksen takana ja Akateemises selailtiin tätä, johon suunnittelin sijoittavani, mutta ei sitte ollu enää inspiraatiota, kun kirja oli kädessä. Keskustorilla poikettiin kuuntelees setin viimeinen biisi á la tatti-ja-töppö ja tultiin oikein hyvälle mielelle ;)
Tässä oli syy kaupunkireissuun (ei mulla mutta muilla):

        1691389.jpg

9 tuntia härvelikohellusta, tuli kyllä huvia koko rahan edestä.. ainakin lapsille. Mua harmitti 8 euron sisäänpääsy.. Pidän sitä aika kalliina kun kyydissä ollut junioriosasto maksoi 120 euroa rannekkeista, yksi kuski ilmaiseksi per kaksi ranneketta ei olisi puistolle huonoa mainosta.. silläkin rahalla olis saanu vaikkapa lankaa monta metriä ja melkein kolmasosan lace stylestä :)

Nyt hyvää alkanutta viikkoa ja paistetta päiviin!

(..lapaset vai butterflyä.. lapaset.. vai butterflyä..mut jos lapaset.. no entä se butterfly..? tässä kuussa ei o mittää valmistunu.. prkl!!)