Hengissä ollaan :)

Elämä on vaan niin hektistä jälleen, että vaikea ehtiä tänne asti toimittamaan asioita. Nyt vihdoinkin vapaata pitkästä aikaa, ja hiljaistakin, että kykenen rauhassa kirjottelemaan muutaman sanan.

Kevätpäivänyllätyshuivista on valmiina 2 vihjettä, kivalta näyttää!

Vieläkin mietin tuota lankaa, se ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta kun on tuo säästölinja..

Kävin eilen Prismassa hipelöimässä uusia lankoja, melkein ostin jotain omituista kirjavankukertavaa hippuakryylilankaa, mutta sain hillittyä itseni. Tunnustan, että yhden kerän ostin valkoista Samosta jänestä varten, mutta se on ollutkin etsinnässä siitä saakka kun kevään värikartat ilmestyi.

Ja niin, ostimma Hahtuvaakin tässä taannoin ja Goldia. Niistä tuli synttäriviemiseksi kukkasen tilalle tälläinen:

Onhan tuossa noita keskeneräisiä, aina silloin tällöin tikutellut jotain, mutta valmista ei oikein tule. Ehkä jonain päivänä.. Nyt on logistiikan aika, monistenippu odottaa lukijaa ja tehtävät tekijää.

Eikku laittoi mulle tässä taannoin halauksetkin, kiitos niistä! Mutta kun oma kone vierastaa kaikenlaista vilkkuvaa (virtuaalimemoryä on kuulemma liian vähän), niin en laita halauksia tänne, mutta jos kuka ne tahtoo, käyköön nappaamassa sieltä.

Ruuturaitasukatkin on lähteneet maailmalle.. annoin arpajaisvoitoksi mokomat rumasukat ja arvanostaja ei minusta kauhean onnelliselta näyttänyt palkintonsa kanssa Nauru

Mutta nyt nautiskelemaan viikonlopun ensimmäisestä ja viimeisestä hiljaisesta hetkestä, kynttilät palaa ja sohvailen ilman käsityötä. Kyllä se innostumus sieltä taas hyökkää perinteisen sanonnan mukaan takavasemmalta, että toivottavasti piakkoin jotain valmistakin..

Talvisia päiviä tulevalle viikolle!