Noin kuukausi sitten blogistaniassa kiersi kummallinen virus. Mulle tarttuu kaikki yleensä jonkin verran myöhässä, niinkuin tämäkin, mutta parempi myöhään kunnei milloinkaan..
 
En enää muista, mitä aloin tekemään ja mikä oli homman tarkoitus. Se kumminkin unohtui, kun tämä homma ryöstäytyi hieman käsistä, ja hyvä olikin että ryöstäytyi.. Tulipa järjestettyä vaatehuoneen lattialta kaikenlaiset nyssäkät ja muut lankasotkut. Tuli iso kasa muovikasseja ja muuta roinaa. Tuli myöskin järkytys. Onneksi istuin lattialla, en päässyt kovin korkealta putoamaan..
Keräsin kaikki yhteen kasaan ja pakko tämä kuva on tännekin arkistoida.
943848.jpg
Mullakin on mopo karannut käsistä!!! Järkyttävä määrä lankaa!

Järjestelin kaikki iskemättömät kerät yhteen ja vajaat kerät yhteen. Tuossa sinisessa pahvilaatikossa oikealla on isoja jämäkeriä (pitänee etsiskellä isompi laatikko) ja edessä mustassa matalassa laatikossa pieniä nöttösiä. Keskellä takana olevassa korissa seiskaveikat ja nallet, sen edessä woolit ja kolibrit sekä muutama florica ja joku smart -kerä. Lopuissa sitten puuvillaa, mohairia, myös villaa ja noita hössökeriä kuten tango fania, foxia, palmaa jne. Huhhuh... kyä nyt hävettää.. :(  Munkin kannattas hyödyntää kymppikerhoja ja langattomia.. ei tästä muuten mitään tule..
Nyt äkkiä piilottamaan ainakin osa näistä vaatehuoneeseen takaisin, ja pihalle haravoimaan. Olis pitäny vähän neulastakin tänään, slipoverin takakappale on valmis ja etukappaletta pitäs alotella.. On muuten nopeeta ja kivaa neulottavaa tuo Isoveli, kun vertaa esim. siihen viimekertaiseen huivilankaan. Miks ihmeessä olen jättänyt täysin huomiotta tään langan? On nautinnollista heilutella puikkoja, lanka tuntuu hyvältä käsissä. Jälki on sileää ja tummanharmaa on värinä tyylikäs. Toivottavasti se vain mahtuu mun päälle..

Mukavaa alkavaa (langatonta) lokakuuta kaikille!

Ps. vielä varmaan ehtisin osallistua... kannattaisikohan..?

EDIT klo 17.45: päätin osallistua:    944179.jpg