Lapaskuu on ollut meneillään jo monta viikkoa ja täällä on puuhattu ihan jotain muuta kuin lapasia (ja sivuhuomautuksena: se jotain on nyt valmis ). Mutta äsken sentään sain kahdet tekeleet päätellyksi, joten tavoitteeni täyttyi siinä samalla.

Ekat on yllättäen seiskaveikkaa, ruskeaa ja kantrisellaista. Malli on Eevalta. Puikot bambuiset nro 3,5 resorissa, sileällä 4 ja 48 silmukkaa kaikenkaikkiaan. Suunnittelin antavani nämä isälle, mutta mahtaako ne hälle sopia..?

                              

Toiset sitten näyttävät tältä:

            

Ne olivat yhden illan hurahdus.. törmäsin lattialla Karuselli-kerään ja hain isot puikot (vissiin seiskan sukkapuikot) ja tempasin tunnissa vanttuut. Päättelyä ne sitten saivatkin odottaa pidempään ja kun vihdoinkin aloin piilottamaan niitä langanpäitä niin lanka nitisi ja natisi ja itteä hytisytti. Hyi! Ei akryyliä ikinä enää, mutta senverran sanon, että langassa on kyllä se jokin. Eli lopputulos on mielestäni kuitenkin ihan nätti, ja .. no neulomiskokemus ei mikään häävi ollut, joten ei enempää positiivista Karusellista  Koko on jotakuinkin allekouluikäinen lapsi, sillä omilleni nämä eivät mahtuneet..

                                  

Niin, ja on mulla vielä yhet sukat polkkaamatta, seiskaveikkaa nekin, mutta harmaata tälläkertaa. Puikot olivat muistaakseni 3,5 bambut, kun valmistuivat jo lokakuulla.Ohje Kevät 2009 Novitasta, tässä mallikuva ja koko jotakuinkin 38 (olivat hiukan jämptit mun jalkaan).

Seuraavalla kerralla sitten sitä punaista, lähenkin tästä nappeja neulomaan, jospa joskus saisin kuviakin. Sen verran voin vihjasta, että olen myyty, se on niin lämmin ja ihana... Mukavaa viikkoa Sulle!