Mä taidan olla pimee.. katto ny mitä mun kauppakorista löytyy:
705165.jpg
Siinä siis mun uudet favourite langat. Kävin eilen vähän shoppailees.. :(  Oikein hävettää.. :(
Siellä siis Lanettia 2 väriä (Päivänsäteen inspiroimana), 7-veljestä jättiraita (selityksenä, että se on poistuva sävy, täältä ei enää saa), yksi kerä Tovea valkeana (mulla on vajaa kerä punaista ja talvihan on tulossa) ja 2 kerää Mandarin Petit-lankaa (Lehmus-huiviin).
Samaan koriin änkesin myös noi langat, mitä viime viikolla innolla värjäiltiin.

Tälläsiä siis ne mun ittevärjätyt langat, vihdoinkin kaikki kerällä:
705167.jpg
Vasemmalla yksiväriset Floricaa, takana täysi kerä jämävärillä värjättynä, edessä pikkuista vajaa kerä, joka lykättiin ensimmäisenä värikattilaan. Oikeanpuoleiset on 7-veljestä, riemunkirjavaa 150 grammaa, vaaleanpunainen jämäkerä jämävärillä väriteltynä.
Jännityksellä odottelen mitä näistä syntyy ja miten hyvin väri pysyy.. niistä juttua luultavimmin jossakin myöhemmässä vaiheessa.

Tämä langanvärjäysjuttu ei vaan jätä mua rauhaan, lueskelin Auran blogia ja arvatkaapa minne lähden tänä iltana pyöräretkelle? Järvenrantaan Kaunottaren sarvet tulee suuntaamaan, koivunlehtiä keräämään. Äskettäin  soitin apteekkiin ja tilasin alunaa pikkupussit, sitä sitten huomen aamulla hakemaan, tänään mahdollisesti kauppareissulla koriin iskeytyy (ainakin) yksi 7-v. Keskiviikoksi on luvattu sadepäivä joten miksen keittelisi koivunlehtiä ja kuuntelisi sateenropinaa...?

Yksi kysymys iskeytyi tajuntaan.. pitäisköhän näistä jotain tehdäkin, eikä vaan puuhastella? Jos vastaus kysymykseen on kyllä, niin missä välissä, kun täytyy pitää näitä langanvärjäyssessioita ja kirjoittaa blogia ja lueskella muiden blogeja? Onnex on loma, ei työt häiritse harrastuksia :)
Noh, huomenna sitten vapaapäivää, lähetään työkaverin perheen kanssa uimaretkelle. Tietysti ehkä sielläkin jotain tulee näperrettyä, Lehmus on jo liian iso auringossa neulottavaksi ja mohairia ei pysty tällä kelillä edistämään ulkotiloissakaan. Mutta..  voisihan sitä aloittaa jotain uuttakin, vaikka virkaten vaihteeksi.. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!