Kyllä on päivät vierähtäneet niin vauhdilla, ettei tää äiti oo tahtont perässä pysyä. Toisaalta, olenhan pikajuoksijan äiti, pitääkin mennä kovaa :) Tällä viikolla ei juuri muuta ole ehtinyt kotona kuin käydä välillä nukkumassa jotta taas päästään menemään, töihin, kilpailuihin, kauppaan, harjoituksiin.. Jaa no.. tiistaina tempasin tälläisen, kun keskiviikkona oli kerran Mairen päivä :)

Käsityörintamalla ei juuri mitään uutta, jäneksen osat valmiina ja joku jo pääteltynäkin, nassua alan seuraavaksi värkkäämään ja sitten täyttö.. siitä varmaan viikonloppuna kuvia.
No Lehmus sitten.. edistyy pikkuhiljaa. Niinhän siinä kävi, että urheiluviikonloppu oli niin rankka, ettei huivintekele oikein napannut..  Toisaalta se alkaa jo vähän kyllästyttääkin, taitaa olla nyt siinä vaiheessa, ettei edistymistä juuri huomaa. 2 kerää on kulutettu, kolmas juuri alkoi ja vielä tarttis jaksaa jonkin matkaa..
Sitten kivaa sukkaohjetta kaipailen, Lanetista tahtoisin sukat itselleni, semmoiset pitsiset ja naiselliset, yösukkaosastolle.. värinä kirkas punainen.. olisko kellään vinkkii/linkkii...?
Sain muuten taannoin Siniltä Jaywalkerien suomennetun ohjeen, sitähän voisin tietysti kokeilla, mutta mahtaiskohan tulla kivammat kirjavasta langasta, kuin yksvärisestä...??
Täytyypä pohtia..

Tänään oli pitkästä aikaa poutaa ja nurmikkoa oli pakko lyhentää. Otettiin kyllä pojan kanssa yhteinen tinki, toinen leikkaa nurmikkoa ja toinen .. no kuva kertokoon:
790804.jpg
Ihania, punaisia, mehukkaita herukoita, NAM!!
Tykkään ihan yli kaiken punaisesta viinimarjamehusta, mikään ei ole ihanampaa saunan jälkeen tai kuumana päivänä kuin jääkylmä mehu punaisista viinimarjoista.
790821.jpg
Punainenhan on mun lempiväri ja on nää niin ihania. Joka toisen tertullisen pistin suuhuni ja joka toisen ämpäriin. Tästä puuhastelusta tykkää ruumiskin, keuhkot saa raitista ilmaa, kroppa venytystä ja vitamiineja ja vatsa kuituja ja .. ja.. Mikä onni on asua maalla, poimia omasta pensaasta marjoja ja nauttia talvipakkasilla kesän mausta.

Löysin muuten jotain tuijan juurelta.. tietääköhän kukaan mikä tämä on? Kenties joku kärhö?
790839.jpg
Kuvat ovat tänään(kin) vähän epätarkkoja, kamera ei suostunut ollenkaan yhteistyöhön mun kanssani. Mutta kukka on aika pieni ja ilmeisesti pääasiallinen kukinta on jo tähän aikaan kesästä ohi sillä..
790841.jpg
.. toisella puolen samaa tuijaa oli samanlainen kasvi mutta tämännäköisenä. Joitain siemeniä on kehittynyt ja osa on alkanut "punastua", suurin osa on vielä vihreitä.
Tietääkö kukaan, mikä tämä on? Kannattaisiko noita "siemenkotia" säilöä talven yli ja yrittää keväällä kasvattaa lisää? Vai onko tämä rikkakasvi, joka pitää äkkiä kaivaa ylös ja hävittää, ennenkuin se täyttää koko maailman?
Näitä on varmaan neljä tai viisi sen saman tuijan ympärillä, enkä yhtään tiedä mikä se on tai mistä se on siihen tullut.

Jopas tuli taas juttua.. pitäs varmaan yrittää (taas kerran) vähän useemmin päivittää, ni ei tulis näin pitkiä tarinoita. Viikonloppu on tosiaan taas täällä.. ohjelmassa neulontaa ylhäisessä yksinäisyydessä ja marjojen poimintaa auringonpaisteessa :) Pitäkeehän peukkuja :)