Hiljaista on ollut, kuin huopatossutehtaalla.. Hiljaksiin on myös tehty käsitöitä. Ja muitakin töitä täytyy paiskia, jotta jotain syödään ja jossain asutaan. Ikävästi nuo työt ja muu elämä vaan häiritsee harrastuksia, koko ajan väsyttää ja vi***taa . Talvilomakin vasta kuukauden päässä, sitä ennen töitä ja töitä, pari kurssipäivää Tampereella ja pikkasen vessanentrausprojektia.

Vihdoinkin oon saanut valmista käsitöiden saralta, shetland, kynsikkäät ja huovutetut lapaset.

Kynsikkäät oon alottanu joskus kauan sitten Annin arpajaisvoittolangasta Kid Mohairista ja nelosen puikoilla. Nyt ne on valmiit ja kelikin on mitä parhain lenkkeillä näiden kanssa Hymy Mutta auts niitä langanpätkiä ja niiden päättelyä. Vähän isotkin ne on, mutta valmiit kuitenkin. Pitää miettiä, että jos heittäis nekin koneeseen, mahtaskohan kutistua ja tiivistyä...?

Toiset valmiit on huovutetut lapaset. Langan sain Liisalta viimevuonna tähän aikaan. Se on nimetöntä, melko karheaa ja tarttuvaa villalankaa. Puikkokokoa en enää muista, mutta joko vitosen tai kutosen kokoiset sukkapuikot ne oli. Lapaset on odottanut huovutusinspistä jo monta viikkoa, ja nyt tätä kirjoittaessani ne pyörii koneessa.

Kirjailin äh-mitä-ne-nyt-olikaan ketjusilmukannäköisillä silmukoilla sydänkuviota kaksinkertaisella Tovella, olinhan ystävänpäivätunnelmissa. Kuva ennen konetusta..

.. tämä otettu, kun pari on tunninverran neljässäkympissä muun pyykin seassa pyörinyt. Luultavasti laitan ne uudelleen, vaikka niistä tuli pehmeät ja tasaiset, mutta sen verran reilut vielä, että vähän tarttis kasaan niitä saada. Mun tuurilla niistä tulee vauvalapaset mutta kokeilenpa kumminkin..

Oon käyny muuten ostoksilla..

..vanha jämähti täysin, pariin päivään en päässy nettiinkään, ja se aiheutti pikkasen vierotusoireita ja vaikeuksia, olinhan just laittanut myyntiin lankakeriä. En vaan tahdo osata toimia tään kanssa, mutta pikkuhiljaa.. sain jopa kuvat siirrettyä Flickriin, että ehkä tää tästä.

Ostin sit myös lankaa pitkästä aikaa, edellinen kerta taisi olla tampereelta messuostoksina. Siwa-siwa-siwasta marttalankaa muutama kerä ja seiskaveikkaahan se on.

Sukkaohjeita plaraan, mutta jos jotain keskeneräistä yrittäisin vielä saada valmiiksi ennen marttasukkia. Nyt onkin hyvä kantaa kone sohvalle, katsella näytöltä ohjeita ja tehdä käsitöitä.. kumpa vaan olis aikaa enemmän.. Silmänisku

Shetland on menossa liotukseen, pingotukseen ja langanpäättelyyn, siitä lisää sitten myöhemmin.

Nyt mukavia hetkiä ystävän kanssa, palaan taas jonakin kauniina päivänä..