Täällä on ollu vähän hiljasempaa viimeaikoina, ei oikein ole mitään valmistunut eikä mitään juuri ole tehtykään kun on ollut niin kuuma. Ei parane valittaa, sillä niinkun taas nähtiin, hellepäivät loppuu ihan liian pian. Harmittaa vaan, että olin koko viime viikon töissä, en juuri päässyt nauttimaan päivistä, ja iltaisin oli aina jotain tekemistä tai joskus jopa kiirettä, ettei ehtinyt kauheesti keinussa istuskella kutimen kanssa. Noh, ensi viikolla alkaa loma, jospa niitä lämpöisiä päiviä vielä saataisiin.. Loma alkaakin heti viikonloppuna reissaamalla tälläisissä tunnelmissa. Sielläpä on sitte aikaa istuskella ja antaa puikkojen kilkata. Viime kesänä tulokset olivat oikeinkin mahtavia, lapsi pääsi pituushypyn finaaliin yhdessä 11 muun lapsen kanssa. Kaikenkaikkiaan hyppääjiä oli muistaakseni yli 60. Toivoisin tietysti, että tulokset olisi tänä kesänä yhtä mahtavia..

Mutta nyt asiaan, tässä taannoin nappasin muutaman kuvan, ja koska en juuri ole opiskellut valokuvauksen tekniikkaa, enkä myöskään osaa niin suunnitella kuvapläjäyksiäni, niin tässä teille pari loisto-otosta. Valokuvailu kuvannee myös mun käsityöharrastusta, otetaan (tehdään) tosta ny äkkii ilman sen kummempia suunnitteluja, kyllä siittä hyvä tulee.. Ja tässä on tulos:
655087.jpg
Takapihan terassilla siis nappasin tämän kuvasen. Siinä se äitienpäivälahjaliina vasemmalla, se jonka juuri äsken purin.. Harmitti kovasti kun siitä ei tullutkaan mitään, mutta pakko tunnustaa, en vain osannut (vaikka Novita lähettikin korjatun version mallista). Oikealla merinosilkkivyyhti on muuntunut siskon ja tyttären armollisella avustuksella keräksi. Ainoa vaan mitä mietin, että voiko tuosta yksinkertaisesta langasta neuloa esimerkiksi huivia, vai pitääkö se vielä keriä kahdelle kerälle, että saa isomman/paksumman tekeleen? Vai vaikuttaako se huivin kokoon, onko se yksinkertaisesta vai kaksinkertaisesta langasta neulottu? Sanokaapa te, jotka olette harrastaneet neulontaa Grignasco Merinosilkistä.. tai jostain muusta vastaavasta langasta.

Mainitsin tässä jutussa, että tuo äitienpäiväliina näyttää ihan kesäpipolta. Katsokaa nyt vaikka itse:
655092.jpg
Siellä alla on se edellisessä kuvassa näkyvä kerä. Kesäpipo eikö vain..?
Ja huomaa silmukkamerkki :) En omista yhtään silmukkamerkkiä, joten piti keksiä jotain. Langanpätkän sain onnistuneesti liukumaan pois mutta sitten katse osui klemmariin joka toimi tehtävässään oikein hyvin.
Tämä virkkauslanka on jälleen kerällä, jospa hänestä sitten joskus toiste syntyisi jotain muuta..

Äitienpäivästä puheenollen, tässä se pieni lahjus, jonka mun mummu sai:
655084.jpg
Keltaisesta virkkauslangasta virkattu pikkuliina Lean virkkausmaailman ohjeen mukaan ja ittekoristeltu maljakko valkovuokoille. Servettilakkaa kokeilin ensikerran tuohon pilttipurkkiin, koristeeksi vielä virkkasin (vaikkei se kyllä yhtään näytä samalta väriltä) rusetin ketjusilmukoista ja hain myllysillalta kimpun valkovuokkoja. Ite tykkäsin kovasti tuosta parista, mutta se isompi liina on edelleen pingottamatta *nolo*. Miten mä voin olla tällänen...??
Mutta ilmeisesti jotakuta kiinnostaa "tällänen", sillä *trumpetin törähtelyä* Hömpöttely-blogissa on käyty 1300 kertaa: ISO KIITOS teille kaikille ketkä täällä ovat poikenneet! En olisi ikinä uskonut, että vaikka tämä on tällänen näinkin kotikutonen mesta, täällä on niin moni käynyt kurkkimassa ja monet jopa kommentoineetkin. Mä yritän edelleen "parantaa" tapaani pitää tätä blogia, mutta onhan se vähän vaikeeta, kun kuvia ei saa blogiin sillon kun on sen aika. Ja toinen asia, kun omat taidot on mitä on, mitään mahtavia tai upeita käsitöitä täällä ei tule ikinä olemaan. Ompahan harrastus muiden mukana :)
Mutta kiitos, tuntuu oikein hyvältä :)

Aurinkoisia päiviä toivotellen..