633611.jpg

No mikäs se siellä kurkkii..? Pieni hyvehän se siellä on kiivennyt klapipinon päälle esittäytymään.

633615.jpg

Tälläinen pupunen sitten syntyi siskokullalle! Tätä oli kiva tehdä ja valmistuikin nopeasti. Lankana Novitan Samos, jota kaupunkireissulta hamstrattiin, sekä korvissa ja tassuissa esiintyvä Novitan Palma, joka oli jo aikaisemmin hankittu. Silminä kukkivat napit, joskus viime vuosituhannella hankittu ja nenuna/viiksinä/suuna Kotiväki-lankaa.
Pupunen valmistui yhteistyönä tyttären kanssa, äiti kun oli kouluajoilta unohtanut miten tehdään tupsu *miten noloa* ja onneksi tytär osasi neuvoa. Lisäksi neuvoa tarvittiin noissa ketjupistoissa, tai mitä ne nyt onkaan, mitkä muodostavat suun, onnekseni työkaveri teki mulle mallin paperilla ja kalastajalangalla. Ohjeethan neuleosuuteen löytyy Novitakerhon kesälehdestä 2006.
Hassua, etten aikaisemmin ole noteerannut kyseistä pupusta, nyt se jostain syystä hyppäsi silmille. Lieneekö syytä siskokullan jäneksellä?
Lapset seurasivat innolla Pupusen kasausta ja kun viimeisetkin viiksipistot oli valmiit ja Pupunen edustuskunnossa, kumpikin ilmoitti haluavansa vastaavan. Lähteekö meillä pupustehdas käyntiin...??

Tässä vielä poseerauskuva takaa:
 
633617.jpg

Puupinon päällä oli kiva kuvata Pupusta, Samoksen väri näkyy mielestäni aika oikeanlaisena. Lisäksi tulee tallennettua lasten tekemä työ, kuutio puita paikasta A paikkaan B ja aikaa yksi lauantaipäivä.

Sellainen se pieni hyvä. Sitten on vielä se toinen kommentti, joka on jäänyt hyvittämättä.. pitänee ruveta miettimään.. ;)

Ps. tuli yhtäkkiä mieleen, ettei mun pieni hyvä ole päässyt lainkaan kuviin... Pitänee korjata asia ensi tilassa..!

Toinen Ps. Kaupunkireissun lankoja on jo tuhoiltu, ainoastaan Mandarin Petit on vielä ideaa vailla.. tai itseasiassa kehittelin jo kerran sille idean, mutta kun en kirjottanut sitä ylös, en muista sitä enää.. Muistan vain että jotain suunnittelin.. Mullakin taitaa on se D-tauti :(